7 thoughts on “Beelden NSW en Victoria

  1. Wat een prachtige foto’s Vins. Ook leuk om die gekke dieren te zien, de kikkers zitten er maf uit en de vogeltjes zijn mooi. Mijn favoriet is Walter, wat een snoepje van een hond, jammer dat Alex zo hekel aan de honden heeft anders had ik ook zo ‘n eentje genomen.
    Geniet ze verder daar, groeten aan jullie Australische vrienden en een dikke kus voor jou en Paul.
    Trouwens Paul ziet er artistiek uit me zijn lange haar. Xxxx mama

  2. Ha Vicy en Paul, Oooohhh… we worden hier depressief als we zulke mooie foto’s zien. Wij hebben veel regen achter de rug. Jullie zitten in de zon. Maar misschien is het minder leuk omdat het heet is en de enorme branden ook hier groot nieuws is. Jullie kunnen een aanval doen op mijn wereldrecord wasdrogen. Nadat ik alles had opgehangen, kon ik het eerste er al weer afhalen. Noorderwind windkracht 6 met circa 40 graden. Totale tijd start ophangen t/m het laatste opgevouwen terug naar binnen 10 minuten en 28 seconden. Mooie foto’s in sydney, Operahouse is ook hardstikke gaaf van binnen. Ook nog bij de replica van de Bounty geweest? ( de beroemste muiterij ooit). Geniet nog even van AustraliĆ« en reis fiscaal vriendelijk naar Hanoi.
    Groet, Gilbert

  3. Oh lekker… Hij gaf steeds een error en nu staat m’n bericht er 3x op… Nouja boodschap is duidelijk ;) X

  4. Het is buiten -8, ik bekijk jullie fotos en ik heb t gevoel dat ik ook in die +25 graden zit!!!!!!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>