Is er leven na Frits?

HAPPY NEW YEAR!!
Dat 2013 voor allen die wij liefhebben een fantastisch jaar mag worden!!

Bij ons is het: so far so good! Ik sla voor het gemak mijn lompe ‘drie-keer-verkeerde-pincode-intoetsen-dus-bankpas-geblokkeerd’ actie even over.
Wij waren op het bewuste jaarwisselingsmoment te vinden op de ‘skydeck’ in Melbourne. Oftewel op de 88e verdieping van de hoogste toren in Melbourne, uitkijkend over de gehele stad. Ik zal jullie vertellen, dat is geen kattenpis. Paul en ik waren blij toch Sydney verruild te hebben voor Melbourne. Maar eerlijk is eerlijk vuurwerk vanaf boven gezien, is toch iets te ‘Madurodam’ voor ons en doet wel af aan het ‘ooooh, aah en wooooow’ gevoel. Deze kanttekening geplaatst hebbende, mag men wel concluderen dat wij één van onze aller vetste oud&nieuws tot in ieder geval nu toe, die avond beleefd hebben. Zelfs de kater viel mee.
Anyways, we zijn nu al zo’n twee weken in Melbourne en verblijven bij Matt en Louise. Melbourne is een fantastische stad die qua sfeer aan ‘ons’ Amsterdam doet denken: super goede restaurantjes, hippe barretjes, veel kunst en cultuur. Wederom weinig historie, maar daar houd ik verder over op.
Eén van Pauls eerste successen in het jaar 2013, is de verkoop van onze Frits. Ik was er te emotioneel onder, dus hield mij wat op de achtergrond en met resultaat. In 6 dagen tijd is het gelukt ons huisje op wielen te verkopen voor het bedrag wat wij wilden krijgen. Super dus! Toch betekende dit ook een einde van…en een afscheid…pijnlijk.
Dus snel wat Google research gedaan en uiteindelijk bij een reisbureau de tickets geboekt voor onze volgende bestemming: Vietnam!!!
Plan voor nu is: de 21e vliegen wij naar Hanoi. Daar zullen wij enkele dagen verblijven waarna wij vervolgens in bijna twee weken tijd door het hele land de toerist gaan uithangen. Uiteindelijk zullen we vier weken gaan ‘vakantie vieren’ in MuiNe. Een kustdorp in het zuiden waar zich zeer goede windcondities voordoen. Daar zal ik dus, als alles goed gaat, ook mijn verjaardag vieren. Mocht iemand de behoefte voelen om mij te feliciteren in levende lijve..dan weet je dus bij deze waar je moet zijn :-) .
Zoals jullie ook op de foto’s hebben kunnen zien gedragen wij ons momenteel vooral als echte Melbournse Aussies. Eten, drinken, uitwaaien in het bos of aan de kust en genieten van culturele evenementjes. Komende week staan nog ‘de Great Ocean Road’, een wijntour en de Australian Open op de planning. Dus ja: er is leven na Frits!

Tot slot wil ik iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om reacties te geven op mijn blog! Dat wordt zeer gewaardeerd! Ik heb het alleen veel te leuk hier om daar direct weer iets op terug te sturen dus bij deze: super tnx!

Veel plezier jullie allen in het koude-bijna-schaatsende kikkerlandje!

Liefs V(&P)

4 thoughts on “Is er leven na Frits?

 1. Heeee! Jajaja misschien gaat er hier geschaatst worden binnenkort!! En dan ga ik niet meer op die pauper schaatsen van vorig jaar, want ik heb nu ook van die stoere Noren met harde schoen gekocht die jij vorig jaar had :)
  Klinkt heerlijk zeg allemaal daar.. Zo te lezen zijn jullie het reizen voorlopig nog niet moe!:) Heerlijk, geniet ervan! Hier mis je weinig want de crisis heeft nu ook op het werk toegeslagen… Daarover later nog wel een privé bericht.. ;)

  Genietze!!!! X Merlienke

 2. Pfff het is 2 dagen reizen vanaf Nederland en als je in Ho Chi Minh aankomt, is het nog 5 a 6 uur rijden met iets wat wielen heeft naar Mui Ne. En het mag wat kosten natuurlijk. Maar het idee is leuk zusje! ;-)
  XXX

 3. Hoiiiiiiiiiiiii lieverds!!!
  Ik zat ff te kloten met mn iphone dat ik opeens een fb reactie bericht van je vader langs komen (reactie op die lekkere taart) en toen dacht ik OJA ik heb nog niet op de foto’s van Vins gereageerd!! Ik vroeg van de week aan Lon of the Vinscamp al verkocht was en ja hoor ik lees nu net dat t gelukt is… En Paul kennende hebben jullie er n goede prijs voor gekregen! Ik ben blij te lezen dat je straks ff een vast adres heb! Dan kan ik je overladen met post … Nou…. Ok ik ga je post sturen maar overladen is overdreven, maar ja je kent me!
  Ben weer heel jaloers op je verhaal, maar ik ga lekker over 3 weken op vakantie :-P lekker naar Oostenrijk!! Mn eerste (en laatste) vakantie met zn 2en! Probeer nog zoveel mogelijk dingen mee te maken met Jeroen! Toppers tot het volgnde verhaal!!!
  Kussssssssss van mij, jeroen en mijn fritsie (al weet ik niet of t fritsie of fritsien word)

 4. Geweldig om jullie verhalen te lezen. Volgens mij is dit het grote genieten!!
  Leuk, Australian Open. Wij volgen het gewoon via de tv en gaan wel van tennis genieten in Rotterdam:( Blijf vooral doorgaan met de verhalen en foto’s dan genieten wij ook mee. Liefs, Sybrant en Klaartje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>