Last…but not least!!

Oke dan…nog ruim 6 uur te gaan tot wij in het vliegtuig zitten naar onze volgende bestemming! Op de valreep nog wat foto’s en wat tekst van deze te gekke laatste week die wij beleefd hebben in dit geweldige land. Zondag had Mike ons meegenomen naar een van zijn favoriete restaurantjes. Een gruwelijke steak gegeten met ‘dutch potato’ kroketten. Hilarisch natuurlijk, aangezien ik die nog nooit in Nederland ben tegengekomen :-) .

Dinsdag waren wij uitgenodigd om mee te gaan met Matt op zijn werkuitje: wijnproeven! En wel in golfkleren! Nou wij natuurlijk even onze kak ervaring uit de kast gehaald en mooie kleren gefixt in een tweedehands shop. Ik dacht dat Engelsen konden zuipen…nou het is wel duidelijk dat veel Australiërs Engels bloed hebben, want wat een alcohol heb ik die dag zien vloeien. Ik zelf was na de eerste wijnproeverij natuurlijk al zo aangeschoten dat ik er om 12 uur ‘s middags al af lag ;-) .

De volgende ochtend zeer vroeg op gestaan om te starten met de Great Ocean Road. Matt, Louise, Paul, ik EN natuurlijk kleine lieve Walter bepakt in de auto. Het was fantastisch. We hebben op 1 van de mooiste gratis campings ooit gestaan, prachtige stranden gezien en veeeeel foto’s gemaakt. Het meest hilarische was wel om kleine ‘sausage dog’ Walter te zien zwemmen in de zee….ik heb nog nooit zulke hoge golven in mijn leven gezien dus besef hoe dat er uit zag!

En als kers op de taart zijn Paul en ik gisteren bij de Australian open geweest om een mooi potje tennis te aanschouwen tussen Federer en Tomic. Natuurlijk won Federer, maar er zaten heel wat leuke rallys tussen :-) !

Nu op naar een niet westers land met veeeeeel cultuur….WIJ HEBBEN ER ZIN AN!

Thanks Australia for these wonderful four months!!! We will not forget you!!

 

Please specify a Flickr ID for this gallery

2 thoughts on “Last…but not least!!

 1. Dag lieverds nog heel even in Aussie… Stom stom stom ik wist dat jullie naar de AO gingen… Maar deze doos heeft All You Need Is Love gekeken.. Jaloers kijkend naar de mensen die hun dierbare op gingen zoeken in… Je raad t vast… Down Under…. Oh wat had ik met Sanne en Lonneke ook in dat vliegtuig willen zitten!!!!
  Je weet dat ik stiekem blij bent dat jullie eindelijk ff op 1 vaste plek gaan ‘wonen’!!!!
  Nou voordat ik hier ga janken (emotioneel wrak dat ik af en toe ben, gelukkig verstop ik me achter de hormonen)
  zeg ik; een hele goede veilig vlucht naar het wereldje van de spleetoogjes! En ik wacht jullie verhaal weer af…. (en als t me te lang duurt… Dan Skype ik je!!!!) love you!!!! xxxxxxxxxxxxx vanuit een -1 nl met gevoelstempratuur -15

 2. Ha Vincy en Paul, Goodbye Australië. Herkende ik in de laatste foto reeks het nagebouwde geboortehuis van Captain Cook? Oh, die wijnproeverijen zijn een geweldige zware beproeving. Lekker stevige wijntjes, je gaat omver. Leuk om bij de Australiën Open echt tennis te kijken. Vannacht vloog Federer eruit.
  Het ziet er naar uit dat de 11 stedentocht voorlopig in de ijskast gaat. Het gaat namelijk dooien. Maar over een week komt er weer een vorst periode. Vandaag NL kampioenschap op natuurijs op het Veluwemeer.

  Geniet van Vietnam, sterkte met de overgang in eten, drukte en taal.
  Ook goede zaken in Hanoi, want helemaal vakantie is het niet. Er moet gewerkt worden.

  Groet, Gilbert

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>