links rijden…links rijden…LINKS RIJDEN!!!!!

Alweer een week down under…
De campervan is helaas nog niet in ons bezit. Wegens het onverwachts overlijden van een auto reparateur kan onze ‘apk’ nog steeds niet afgegeven worden. Ja ook hier hebben we tegenslagen te verduren. Toch mag dat de pret niet drukken, dus zijn we overgestapt op plan B. Paul heeft met zijn mooie blauw/groene ogen een station wagon voor noppes kunnen fixen :-) .
De eerste tocht was natuurlijk naar het strand waar wij al snel onze kitespullen hadden uitgepakt. De eerste uurtjes op het water zijn gemaakt! Wel door Paul want bij mij waren het eerder minuten…maar ach ieder zo zijn tijd denk ik dan. Het blijft namelijk toch wel spannend om met je kont in de zee te liggen waar ze waarschuwen voor verdwaalde croc’s…
Na twee dagen op het strand te hebben rond gedwarreld en op een camping gestaan te hebben in Palm Cove hadden wij besloten een watervallen tour voor onszelf te organiseren (je kan deze ook georganiseerd doen maar hè daar hebben wij geen geld voor en we zijn sowieso toeristen schuw…). Deze tocht was super mooi. Je hebt hier tropische regenwouden en watervallen alsof het niets is. De camera is uitgetest zullen we maar zeggen…en met een beetje mazzel is het resultaat daarvan hier ergens op de site te aanschouwen.
Op de camping in Innisfail een eerste uitnodiging mogen ontvangen van typisch Australische zestigers. Na een heerlijke kop thee, eigen gemaakte cake, 1000 anekdotes en een tafel vol foto’s verder.. kunnen we concluderen dat Gale en haar man (naam kwijt) hele lieve Australiërs zijn waarbij we wellicht nog wel langs gaan als we in Victoria aankomen tegen de kerst…
Gisteravond op de tweede dag van onze watervallen tour kwamen we aan het eind van de middag bij ‘The boulders’ (zie foto) een gratis campsite tegen. Zeer mooie natuur, check ook even de vlinder bij de foto’s, die vliegen gewoon langs je hoofd…kortom natuurliefde in overvloed!!!!

Fact checker:
* rechts rijden in een land waar het links moet is niet leuk….
* wanneer je je knipperlicht aandoet, gaan ineens je ruiten wissen..
* wifi-internet dateert uit de prehistorie
* als mensen zeggen ‘hi,how are you doing’ bij de kassa of op straat zijn ze niet echt geïnteresseerd in hoe het met je gaat ;-)

Please specify a Flickr ID for this gallery

11 thoughts on “links rijden…links rijden…LINKS RIJDEN!!!!!

 1. Dag lieve Vins en Paul! Wat n
  Prachtig mooie foto’s en een heerlijk verhaal! Ik ben blij dat jullie Zo aan t genieten zijn!!! Love jullie!!! Dikke kus van mij (en ook wel van die rooie)

 2. Wow jongens wat een mooie foto’s!! Vooral die stranden en watervallen! Super vet! Hier in NL gaat alles z’n gangetje…. de herfst is ingetreden en de blaadjes zijn geel of liggen op de grond ;-) xx

 3. Ziet er goed uit daar leuk tentje bekend model. Jammer dat de camper no niet klaar is maar zal wel goed komen. Veel reisplezier vanuit adam.

 4. Nou meid,ik schrijf hier vanuit het verre Nederland naar jou helemaal daar. Wel een afstand hoor.. Nou weet ik waarom ik je vroeger heb leren schreeuwen anders zou ik je nu niet kunnen horen. Ik mis je wel hoor alhoewel dat ook wat overdreven is want in Nederland kwam je ook niet zo vaak langs….( o o o wat een flauwe humor). Gaat het een beetje.. Poets je wel goed je tanden en bid je voor het eten? Wel doen hoor, ook daar moeten ze weten dat je goed bent opgevoed. Hoe moeten we nu lootjes trekken voor Sinterklaas of voel je je er nu te groot voor! Nou meid, pas goed op jezelf en ik mis je wel. Oh ja… En de groeten van je moeder. Tot ziens. Kus van je Vader en de groeten aan Paul.

 5. Oooh Vins, die foto’s! AMAZING! Echt zó gaaf! We hebben net geskyped, dus verder niets meer te melden, behalve dat je m’n liefste zusje bent ;-P Kus!

 6. Pingback: Viagra

 7. Pingback: Short Black Hairstyles

 8. Pingback: business marketing strategy

 9. magnificent issues altogether, you simply received a logo new reader.
  What would you recommend about your put up that you made some
  days in the past? Any certain?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>